Drachmannsvej 11, 9300 Sæby

TAGRENOVERING

Tagrenovering

Tagrenovering, reparation og vedligeholdelse af tag

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så kontakt gerne JL-BYG for professionel hjælp til diverse former for tagarbejde, som bl.a. tagrenovering. Vi er specialist i tagrenovering, tag reparation og vedligeholde af tagkonstruktioner, så du kan trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi servicerer primært kunder i og omkring Sæby, Frederikshavn og Hjørring, men kommer også gerne uden for disse områder.

Med jævne mellemrum bør du få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig for unødige bekymringer og økonomiske udgifter. Ved at forbedre ventilationen kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionen.

Hvad koster et nyt tag?

Den eksakte pris på et nyt tag afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer blandt andet an på tagets størrelse, den pågældende tagtype samt opgavens overordnede omfang. Sommetider vil det være tilstrækkeligt med en tagrenovering i stedet for en komplet udskiftning. Hos mig kan du dog forvente konkurrencedygtige priser hver eneste gang.

​Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, så tilbyder vi professionel hjælp. Vi hjælper dig eksempelvis med udbedring af tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr. Det afhænger blot af dine ønsker og behov.

Ønsker du flere oplysninger om, hvad Vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os på telefon 22 88 20 71 eller på jl-byg@hotmail.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

JL Byg

Vi løser alle tænkelige tømreropgaver hvor der er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse
CVR: 34942250

Kontakt os

Drachmannsvej 11, 9300 Sæby
cross