Drachmannsvej 11, 9300 Sæby

Tømrer Nordjylland med stor erfaring

Du har søgt på tømrer Nordjylland. Hvis du søger efter en professionel og hjælpende hånd til tømreropgaver, så er JL Byg løsningen.

Hos JL Byg har vi mange års erfaring indenfor tømrer- såvel som snedkerfaget. Du kan derfor trygt overlade dine byggeprojekter og renoveringer til os.

Vores håndværkere er dygtige fagfolk med stor viden og erfaring indenfor snedker- og tømrerbranchen. De følger konstant med i, hvad der rører sig i branchen, samt i nye tekniker indenfor faget.

JL Byg er således din garanti for godt håndværk samt et smukt og tilfredsstillende resultat til slut.

Vi har vores base i Sæby, men kører i hele Nordjylland. Fra Skagen i Nord og helt ned til Aalborg og Himmerland i syd.

Vores tømrere knokler hver dag for at skabe smukke og tilfredsstillende resultater for vores mange kunder rundt om i hele Nordjylland.

Tømrer Nordjylland – Et hav af muligheder

Hos JL Byg kan vi hjælpe med en lang række forskellige opgaver. Vi kan eksempelvis hjælpe dig hele vejen igennem en renovering eller en gennemgribende ombygning.

Men ikke nok med det, så kan vi også stå for renovering eller udskiftning af dit tag. Desuden kan vi nedtage dit nuværende køkken samt sætte et nyt op for dig. Dette er blot et lille udpluk af de mange arbejdsopgaver vi hos JL Byg kan bidrage til en professionel udførelse af.

Som tømrer Nordjylland står vi for høj kvalitet og arbejdsmoral. Vi tager dig som kunde i hånden fra start til slut i et hvert projekt. Dermed er du naturligvis altid med ind over de store beslutninger i dit projekt. Dette sikrer, at den enkelte håndværker aldrig er i tvivl om hvad der skal laves. Samtidig kan du som kunde, føle dig tryg hele byggeprocessen igennem.

Vi er naturligvis altid klar med råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon: 22 88 20 71 eller mail: jl-byg@hotmail.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

JL Byg

Vi løser alle tænkelige tømreropgaver hvor der er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse
CVR: 34942250

Kontakt os

Drachmannsvej 11, 9300 Sæby
cross