Drachmannsvej 11, 9300 Sæby

Plastikvinduer til salg i god kvalitet

Du har søgt på plastikvinduer til salg. Hvis du leder efter plastikvinduer til salg til din bolig, så er du landet det rette sted. Hos Jl Byg har vi PVC plastikvinduer til salg.

Det kan give god mening at vælge plastikvinduer til salg fra os hos JL Byg. Der er nemlig mange fordele ved at vælge et PVC plastikvindue. En af de største fordele er uden tvivl, at vinduerne er stort set fri for vedligeholdelse.

De plastikvinduer som vi forhandler hos JL Byg skal nemlig aldrig males. Men det stopper ikke her. Der er nemlig heller ingen grund til bekymring om dannelse af rust, skimmelsvamp eller lignende.

Alt plastikvinduerne til salg hos os behøver er en fugtig klud af og til. Så vil du i mange år fremover have smukke vinduer i din bolig.

JL Byg tilbyder plastikvinduer til salg samt montering

Hos JL Byg har vi mange års erfaring i at udskifte samt montere vinduerne. Dermed kan du ikke blot købe dine nye vinduer hos os, du kan også få dem monteret.

Således slipper du for al det bøvl og besvær som montering af vinduer ofte giver. Desuden er du sikker på, at alt går glat og efter bogen, når du lader os om at montere vinduerne.

Der kan nemlig gå meget galt, hvis du selv monterer dine vinduer. Hvis ikke vinduerne monteres helt korrekt kan det nemlig føre til, at fugt kan trænge ind. Dette alene kan have fatale konsekvenser for vinduet på sigt. Desuden kan du, hvis vinduerne ikke er installeret korrekt, risikere at garantien på dine vinduer bortfalder.

Dermed kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at dine vinduer monteres korrekt.

 Vi er naturligvis altid klar med råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon: 22 88 20 71 eller mail: jl-byg@hotmail.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

JL Byg

Vi løser alle tænkelige tømreropgaver hvor der er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse
CVR: 34942250

Kontakt os

Drachmannsvej 11, 9300 Sæby
cross