Drachmannsvej 11, 9300 Sæby

Ombygning af hus - vi hjælper dig helt i mål

Du har søgt på ombygning af hus. Hvis du står overfor en ombygning af hus, kan det være godt givet ud at få professionel hjælp.

Her kommer JL Byg ind i billedet. Vi har stor ekspertise indenfor ombygning af huse. Vores håndværkere er dygtige og hårdtarbejdende fagfolk med styr på tingene. Dermed er vi de ideelle samarbejdspartnere, når du går med planer om ombygning af hus.

Vi kan udføre alt i snedker- og tømrerarbejde. Vi er klar på at træde til, uanset opgavens størrelse. Så om det blot er flytning af en væg eller om det er en omfattende ombygning hvor det i store træk kun er ydermurene der står tilbage, så er vi klar.

Vi står naturligvis også klar med råd og vejledning hele byggeprocessen igennem. Vi står således klar til at assistere dig fra de grove skitser og ideer til det færdige resultat står færdigt. Vi hjælper dig således helt i mål med din ombygning af huset.

Ombygning af hus og sommerhus

Vi tilbyder ikke kun ombygning af hus. Således kan du også få gavn af os, hvis du står overfor at skulle ombygge dit sommerhus. Vi binger naturligvis vores mange års erfaring i spil i ombygningen. Om det er et almindeligt parcelhus, et sommerhus eller en industribygning spiller ingen rolle for os.

Vi kan stå for hele processen i din ombygning. Hvis blot du tømmer de berørte rum for genstande, så klarer vi resten. Vi kan blandt meget andet tage dit nuværende gulv op, rive vægge ned samt nedtage køkkener og renovere tage.

Når de berørte rum er skraldet, kan vi gå i gang med genopbygningen af rummene. Rummene tager hurtigt form og i løbet af relativ få dage kan du slet ikke kende rummene længere. Forvandlingen sker med andre ord hurtigt når du samarbejder med os hos JL Byg.

 Vi er naturligvis altid klar med råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon: 22 88 20 71 eller mail: jl-byg@hotmail.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

JL Byg

Vi løser alle tænkelige tømreropgaver hvor der er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse
CVR: 34942250

Kontakt os

Drachmannsvej 11, 9300 Sæby
cross