Drachmannsvej 11, 9300 Sæby

Montering af vinduer

Du har søgt på montering af vinduer. Det kan være kompliceret og vanskeligt, selv at skulle stå for denne opgave. Derfor kan det være en god investering for de fleste, at få professionel hjælp.

Det er helt essentielt at dine vinduer installeres korrekt. Hvis ikke dette er tilfældet, kan det få store økonomiske konsekvenser. Det kan nemlig føre til bl.a. indtrængen af fugt. Desuden vil garantien på dine vinduer også ofte forsvinde ud i den blå luft, hvis ikke der er styr på montering af vinduer.

Hos JL Byg har vi mange års ekspertise. Vi har gennem årene prøvet kræfter med enhver type og størrelse af vinduer. Dermed kan du trygt søge i vores retning for professionel hjælp til installation af dine nye vinduer.

Størrelsen af opgaven spiller ingen rolle. Vi er således klar på at hjælpe med alt fra installation af et enkelt vindue til montering af vinduer i store byggerier. Vi kan med andre ord være din professionelle samarbejdspartner, uagtet om det er en privat opgave eller store entrepriser.

JL Byg – Professionel montering af vinduer

Når du samarbejder med os hos JL Byg, så er du sikret en professionel og hårdt arbejdende tømrer til din opgave. Vores tømrere har alle mange udskiftninger af vinduer og døre bag sig. Hver og én er således godt klædt på til at stå for montering af vinduer i din bolig eller byggeri.

Udover udskiftning af døre og vinduer, så kan vi hos JL Byg hjælpe med en lang række andre opgaver. Vi har nemlig ligeledes stor ekspertise i renovering af dit tag, udskiftning eller reparationer af køkkenet samt udskiftning af dit gulv.

Vi kan således være behjælpelig i en lang række situationer og er dermed værd at overveje som din faste tømrer.

Vi er naturligvis altid klar med råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon: 22 88 20 71 eller mail: jl-byg@hotmail.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

JL Byg

Vi løser alle tænkelige tømreropgaver hvor der er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse
CVR: 34942250

Kontakt os

Drachmannsvej 11, 9300 Sæby
cross