Drachmannsvej 11, 9300 Sæby

Køkkenmontør

Du har søgt på køkkenmontør. Hvis du søger efter en professionel tømrer til at montere dit nye køkken, så er du landet det helt rette sted.

Hos JL Byg har vi mange års erfaring som køkkenmontør. Vi er således et godt valg, når du leder efter en køkkenmontør til at stå for montage af dit nye køkken.

I årenes løb har vi monteret en lang række vidt forskellige køkkener. Derfor kender vi mange af fordelene, ulemperne samt mulighederne ved de forskellige køkkenløsninger der findes på markedet.

Skulle du have specielle ønsker til dit nye køkken som du tænker at vi kan være behjælpelig med, så ser vi gerne på, om det kan lade sig gøre. I det hele taget står vi altid klar med råd og vejledning om valg af, samt montering af dit nye køkken.

Du skal dermed endelig ikke holde dig tilbage med spørgsmål og bekymringer. Vi kan opfylde de fleste ønsker og hvis ikke vi kan opfylde netop dit ønske, så finder vi sammen den bedst mulige løsning i stedet. Alt dette sikrer nemlig et smidigt forløb samt det bedst mulige resultat i sidste ende.

Køkkenmontør – Vi tilbyder også nedtagning af dit nuværende køkken

Ikke alene kan vi montere dit nye køkken. Vi tilbyder nemlig ligeledes at nedtage dit nuværende køkken.

Således skal du som kunde hos os ikke røre en finger. Du kan dermed få frigivet tid til netop det du har lyst til eller brug for. Alt imens at vi knokler på, for at du kan tage dit nye køkken i brug hurtigst muligt.

Vi går professionelt og dedikeret ind i enhver opgave. Vi går op i kvalitet og godt håndværk. 

Vi udfører alle former for tømrer opgaver samt renovering af tag. Derfor er vi din ideelle samarbejdspartner når du står overfor en renovering eller et nyt byggeri. Vi er naturligvis altid klar med råd og vejledning, samt et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon: 22 88 20 71 eller mail: jl-byg@hotmail.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og en kvalitetsbevidst håndværker, der giver din bolig et unikt præg.

JL Byg

Vi løser alle tænkelige tømreropgaver hvor der er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse
CVR: 34942250

Kontakt os

Drachmannsvej 11, 9300 Sæby
cross